Wie zijn wij?


Mariska, Gert, & Monique Windhouwer

Mariska Windhouwer


Mariska Windhouwer rijdt al paard vanaf haar 9e. Haar eerste wedstrijdervaringen waren op haar verzorgpony's Falco en Duco. Toen Mariska 14 jaar oud was kwam Romain in de familie en begon zij met Romain veel wedstrijden te rijden, uiteindelijk resulteerde dit in een M1 dressuur, B springen en B sgw. Mariska is Z2 met de merrie Bright Moon d.S. en heeft I'm Special d.S. uitgebracht in het M1. Momenteel is Mariska fulltime op het bedrijf aanwezig en heeft meerdere eigen gefokte jonge paarden in training

Mariska heeft een jaar lang gewerkt op een stal waar zij de paarden zadelmak maakte en heeft ook al de nodige paarden op de schuilenburg beleert waardoor zei veel ervaring heeft met het beleren van jonge paarden. Ook heeft zij veel ervaring met probleem paarden en het corrigeren ervan. Mariska vindt het erg belangrijk dat de paarden met plezier hun werk doen en hecht hier zeer veel waarde aan. Mariska vind grondwerk erg belangrijk en past daarbij de TRT methode toe zodat de paarden zelfzeker zijn in allerlei situaties en met plezier samenwerken met de ruiter.

Mariska zal in 2024 de opleiding paarden sportmassage afronden en zal dit dan aan haar diensten toevoegen.

Gert Windhouwer


Gert Windhouwer is aangestoken met het paardenvirus dankzij zijn dochter Mariska Windhouwer. Toen Mariska met haar verzorgpony's naar de wedstrijden ging was Gert haar persoonlijke chauffeur. Gert zorgt voor de financiele stukken, klust graag in de paardenstal en weet voor alle technische problemen wel een oplossing te bedenken.

Monique Windhouwer


Monique Windhouwer is vaak te zien in de stallen en zorgt voor alle dieren op de Schuilenburg. Ze maakt graag een praatje met alle klanten en voorziet ze graag van een lekker bakje koffie.