Onze diensten


Fokkerij, Training, Zadelmak maken, Teambuilding en Coaching

Onze diensten


Fokkerij

Inkoop/Verkoop

Zadelmak maken

Doortrainen

Wedstrijd klaar maken

Probleempaarden

Teambuilding/Coaching

Onze diensten


Op stal de Schuilenburg houden wij ons heden dagen bezig met het fokken van fijne werkwillige sportpaarden. Momenteel hebben wij ons merriebestand uitgebreid naar 4 fokmerries met allen hun eigen kwaliteiten. Voor 2024 verwachten wij dan ook meerdere veulens uit fijne combinaties
Wij verwachten op het moment voor 2024
Bright Moon STB Sport Prok (v. OOseven) een veulen van de hengst For ferrero (v. For formance I)
Ozarah'Ronia d.S STB Ster (v. Imposantos) een veulen van de hengst Pride (v. Secret)
helaas verworpen I'm Special DE (v. Wynton) een veulen van de hengst Omar Sharif (v. Escamillo).


Tevens bieden wij diverse diensten aan voor uw (jonge)paard, dit alles doen wij op een fijne, rustige en consequente manier.

Ondervindt u problemen tijdens uw dagelijkse training en weet u zelf niet meer hoe u dit kunt oplossen, ook dan bent u bij stal de Schuilenburg op het juiste adres.

Wij gaan samen met u op zoek naar het probleem en lossen dit samen met u op, zodat u weer met veel plezier van uw paard kunt genieten. Voor het zoeken naar de oorzaak van uw problemen werken wij nauw samen met een team van specialisten waaronder een fysiotherapeute, zadelfitter, bitfitter en hoefsmid.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken. Tevens zal in 2024 sportmassage bij het pakket worden aangeboden om de paarden in topconditie te houden.