Onze diensten


Training, Fokkerij, Zadelmak maken en probleempaarden

Onze diensten


Fokkerij

Inkoop/Verkoop

Zadelmak maken

Doortrainen

Wedstrijd klaar maken

Probleempaarden

Onze diensten


Op stal de Schuilenburg bieden wij diverse diensten aan voor uw (jonge)paard, dit alles doen wij op een fijne, rustige en consequente manier.

Ondervindt u problemen tijdens uw dagelijkse training en weet u zelf niet meer hoe u dit kunt oplossen, ook dan bent u bij stal de Schuilenburg op het juiste adres.

Wij gaan samen met u op zoek naar het probleem en lossen dit samen met u op, zodat u weer met veel plezier van uw paard kunt genieten. Voor het zoeken naar de oorzaak van uw problemen werken wij nauw samen met een team van specialisten waaronder een fysiotherapeute, zadelfitter, bitfitter en hoefsmid.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken. Tevens willen wij ons gaan richten op het inkopen en verkopen van paarden. Wij willen ons hierbij specialiseren in brave fijne sportpaarden welke een nuchter karakter bezitten en fijn te rijden zijn. Ook fokken wij jaarlijks enkele veulens waarbij wij de fokmerries hebben geselecteerd op hun stabiele karakter en daarbij een passende hengst zoeken om zo tot een zo fijn mogelijke nakomeling te komen. Ons doel in de fokkerij is dan ook een braaf paard met fijne gangen en een werkbaar karakter te fokken.