Onze diensten


Fokkerij, Training, Zadelmak maken, Teambuilding en Coaching

Onze diensten


Fokkerij

Inkoop/Verkoop

Zadelmak maken

Doortrainen

Wedstrijd klaar maken

Probleempaarden

Teambuilding/Coaching

Onze diensten


Op stal de Schuilenburg houden wij ons heden dagen bezig met het fokken van fijne werkwillige sportpaarden. Momenteel hebben wij ons merriebestand uitgebreid naar 4 fokmerries met allen hun eigen kwaliteiten. Voor 2023 verwachten wij dan ook meerdere veulens uit fijne combinaties
Wij verwachten op het moment voor april 2023
Darona STB Elite, Sport, D-oc (v. Johnson) een veulen van de hengst Omar Sharif v. Escamillo)
Bright Moon STB Sport Prok (v. OOseven) een veulen van de hengst For ferrero (v. For formance I)
Famous Black JS STB Ster (v. Negro) een veulen van de hengst Ferguson (v. Floriscount)
I'm Special DE (v. Wynton) een veulen van de hengst Omar Sharif (v. Escamillo).


Tevens bieden wij diverse diensten aan voor uw (jonge)paard, dit alles doen wij op een fijne, rustige en consequente manier.

Ondervindt u problemen tijdens uw dagelijkse training en weet u zelf niet meer hoe u dit kunt oplossen, ook dan bent u bij stal de Schuilenburg op het juiste adres.

Wij gaan samen met u op zoek naar het probleem en lossen dit samen met u op, zodat u weer met veel plezier van uw paard kunt genieten. Voor het zoeken naar de oorzaak van uw problemen werken wij nauw samen met een team van specialisten waaronder een fysiotherapeute, zadelfitter, bitfitter en hoefsmid.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken. Tevens willen wij ons gaan richten op het inkopen en verkopen van paarden. Wij willen ons hierbij specialiseren in brave fijne sportpaarden welke een nuchter karakter bezitten en fijn te rijden zijn.