Romain


Rapid Royalty x Speed in Action

Romain


Romain is het eerste paard van de familie Windhouwer. In 2005 is hij aangekocht voor Mariska om uit te brengen in de sport en vooral veel plezier mee te maken. Romain is onder Mariska uiteindelijk M1 dressuur, B springen en B SGW geworden. Tevens hebben Mariska en Romain meerdere demonstraties gereden op Horse Event om het ras de draver te promoten. Romain is het bijrijdpaard van Kiki en Mirthe en leert de stagiaires de fijne kneepjes an het vak.

Naar boven

Bright Moon d.S.


OO Seven x Balzflug

Bright Moon d.S.


Bright Moon d.S. is een PROK Sport merrie van OO Seven(Rubinstein x Doruto) x Moon Juwell (v. Balzflug) geboren in 2006. Ze is in 2008 aangekocht als wedstrijdpaard voor Mariska en ze zijn momenteel Z2. Mariska en Bright Moon d.S. worden getraind door Jarko Dun

Naar boven

Euronia


Upperclass x Tuschinski

Euronia


Euronia is in 2016 aangekocht als fokmerrie, met Looking Good aan de voet, door Mariska. Tevens is zij in datzelfde jaar zadelmak gemaakt en zal verder worden doorgereden

Looking Good d.S. Mister Money Maker Navaah'ronia d.S

Ozarah'Ronia d.S. Ruyah'Ronia d.S. Naar boven

Famous Black JS


Negro x Sandro Hit

Famous Black JS


Famous Black JS is in Oktober 2020 aangekocht als fokmerrie voor 2022 verwacht zei een veulen van Ferguson (Floriscount x Lauries Crusador xx)

Naar boven

I'm Special d.S.


Wynton x Krack C

I'm Special d.S.


I'm Special d.S. is een merrie geboren in 2013 van Wynton(Jazz x Matador) x Weltfee (v. Krack C) aangekocht in 2015. I'm Special is op M1 niveau uitgebracht op wedstrijd en wordt momenteel succesvol ingezet als fokmerrie.

Pretty Special d.S. Really Special d.S. Naar boven

Looking Good d.S.


Feel Good x Upperclass

Looking Good d.S.


Looking Good d.S. is een ruin geboren in 2016 uit Feel Good (Contango x OOseven) x Euronia (v. Upperclass) Looking Good is door Mariska aangeschaft als toekomstig sportpaard. Hij is in het voorjaar van 2019 rustig aan zadelmak gemaakt en toont erg veel talent onder het zadel.

Naar boven

Navaah'Ronia d.S.


Navaah'Ronia d.S. is een merrie geboren in 2018 uit Feel Good (Contango x OO Seven) x Euronia (v. Upperclass). Navaah'Ronia d.S. Momenteel is ze zadelmak en toont een nuchter fijn karakter. Ze pakt het werk super op en is klaar voor een nieuwe eigenaar.

Naar boven

Ozarah'Ronia d.S.


Imposantos x Upperclass

Ozarah'Ronia d.S.


Ozarah'Ronia d.S. is een merrie geboren in 2019 van de hengst Imposantos (Wynton x Krack C) x Euronia (v. Upperclass). Ozarah'Ronia d.S. is een zeer chique gebouwde merrie met een goede uitstraling en 3 goede gangen. Ozarah'Ronia d.S. wordt voorlopig nog aangehouden en zal zodra ze oud genoeg is zadelmak gemaakt worden en naar de merriekeuring gaan.

Naar boven

Pretty Special d.S.


Feel Good x Wynton

Pretty Special d.S.


Pretty Special d.S. is een merrie geboren in 2020 van de hengst Feel Good (Contango x Oo-seven) x I'm Special (v. Wynton). Pretty Special d.S. is een sociale, intelligente en lieve merrie met een goede uitstraling en 3 goede gangen. Pretty Special d.S. wordt voorlopig nog aangehouden en zal zodra ze oud genoeg is zadelmak gemaakt worden en naar de merriekeuring gaan.

Naar boven

Really Special d.S.


Ferguson x Wynton

Really Special d.S.


Really Special d.S. is de tweede merrie uit I'm Special geboren in 2021 van de hengst Ferguson (Floriscount x Lauries Crusador XX) x I'm Special (v. Wynton). Really Special d.S. is een zeer goed ontwikkelde merrie met een goede uitstraling en 3 uitmuntende gangen. Really Special d.S. munt uit met haar super fijne karakter.

Naar boven

Ruyah'Ronia d.S.


First Date x Upperclass

Ruyah'Ronia d.S.


Ruyah'Ronia d.S. is een merrie geboren in 2021 van de hengst Frist Date (Furstenball x Dancier) x Euronia (v. Upperclass). Ruyah'Ronia d.S. is een zeer chique gebouwde merrie met een goede uitstraling en 3 goede gangen. Ruyahah'Ronia d.S. wordt voorlopig nog aangehouden en zal zodra ze oud genoeg is zadelmak gemaakt worden en naar de merriekeuring gaan.

Naar boven